11:24

God dag! Jag har bara två lektioner i skolan idag, och en utav dem är gympa, så inget roligt smink idag inte..Det måste vara väldigt roligt att se en fruktansvärt dålig cambild på mig!

Jag behöver hjälp alla där ute! Kommentera vad ni vill att jag ska skriva mer om, eller börja skirva om osv. Tack

Söndag

En lugn söndag idag. Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd och jag kan bara inte förstå vart den tagit vägen.. Har tänkt mycket på om den blivit stulen, men jag har alltid haft med mig både kameran och den, och varför skulle någon sno en kameraladdare och inte själva kameran också om den nu ligger bredvid. Finns fortfarande ett ställe den kan vara, så jag ska leta ihjäl mig nästa gång jag är där..

The first haul (mini haul)

Jag kommer vara lite svenglisk (haha) bara så att ni vet. Det beror mycket på att jag lever mycket i det språket fast jag inte "lever i det" på riktigt om ni förstår vad jag menar. Det beror också på att all min inspiration och alla märken jag gillar är för de mesta amerikanska eller engelska. Haul är när man visar vad man köpt ungefär.


Först och främst köpte jag Urban Decay Naked palett. Velat köpa den så länge!


Jag köpte också bare minerals blemish remedy concealer som täcker och förebygger finnar.
Hej och hå!

Nu ni! Nu kommer denhär bloggen att ta en rejäl vändning! Jag, Michaela, har nämnligen utvecklat en ny "hobby" de senaste kanske två/tre månaderna. Detta är skönhet. Alltså man kan väl säga att alla människor som kletar mascara på siga ögonfransar var dag är intresserade av skönhet, men nu menar jag att jag verkligen har det som en "hobby".

Jag sminkar mig nu och ja, jag brukar sminka mig annars också. Men förr var det ögonbrynen och mascara. Nu är jag väldigt intresserad av ögonskuggor och hur man gör olika skuggningar och jag lägger betydligt mycket mer energi på att sminka mig. Just dethär med smink tar ju lite tid, det tar tid att bygga upp en samling av smink. Jag har aldirg använt mig utav till exempel foundation, och "the perfect foundation" tar tid och pengar att hitta.

Nu fixar jag alltid naglarna, tänker ut vilket färg o.s.v. Förr brydde jag mig inte, bytte ibland och använde mig aldrig utav överlack underlack eller ens några bra märken inom nagellack.

Detta blir väldigt långt och antagligen tråkigt att läsa. Men jag ville bara förvarna er om vändningen!


PS. Min kamerasladd är borta, vilket gör att jag inte kan ladda den (och den är urladdad) och jag kan inte heller ladda över de bilder som redan finns på den ÅÅH!
MEN sålänge ska ni få någonting alldeles extra..... (trumvirvel) CAMBILDER!

RSS 2.0